S.U.C.C.E.S.S. Programma

WERK JIJ IN DE SPORT EN BEN JIJ KLAAR OM DIE BASISPLEK NU ÉCHT TE CLAIMEN? 

Je bent in de sportwereld gaan werken omdat het je grote passie is. Je weet dat je een mooie bijdrage kunt leveren aan de sportwereld en dat is wat je inmiddels ook al een paar jaar met liefde doet.

Toch merk je dat je vastloopt; je werkt hard en hebt veel ambitie, maar komt niet verder; jouw inzet wordt niet voldoende gezien en je merkt dat het werk of de omgang met collega’s je steeds meer energie kost.

Laat mij je helpen!

Herken je dit?

Nu je al een tijdje werkt in deze wereld die draait om het mogelijk maken van sport en sportevenementen, weet je heel zeker: jij kunt meer dan het uitvoerende werk dat je tot nu toe gedaan hebt. Je bent toe aan strategisch meedenken, of meer inhoudelijke taken. Je wilt leiding geven of echt zelf verantwoordelijk zijn voor een evenement of een groot project. Maar je lijkt de enige te zijn die dat ziet. In elk geval krijg je die klussen niet.

Het lijkt zo mooi, je mag rondlopen tussen al die grote namen. Mensen waar je altijd tegenop hebt gekeken, die misschien zelfs jeugd-idolen van je waren.
Alleen op het moment dat jij een goede indruk wilt maken, klap je helemaal dicht. Je denkt: “zij zitten toch niet op mij te wachten, wat heb ik nou voor interessants te delen?”, je verkrampt zelfs, je voelt je dat onzekere meisje en ze zien je over het hoofd.


Je hebt al aan een aantal hele mooie projecten mogen meewerken en daar een significante bijdrage aan geleverd. Je hebt alleen nooit de eindverantwoordelijkheid gekregen, al zou je die prima aankunnen.
Als er dan weer een mooie klus voorbij komt en die weer aan een concullega wordt toegewezen en aan jouw neus voorbij gaat, dan durf je je mond toch niet open te trekken of met de vuist op tafel te slaan.

Je weet dat je meer kunt dan je tot nu toe hebt mogen laten zien. Je werkt keihard, maar op de een of andere manier heeft je manager meer oog voor die mannelijke collega van je die veel minder lijkt uit te voeren. Als jij nog achter je bureau zit te werken, staan zij al te borrelen; jij bent toch veel beter in je werk, waarom krijgt hij dan elke keer de mooie projecten toegewezen?

Hoe zou het voor je zijn als: 

je wel wordt benaderd voor die managementtaak, als je strategisch verantwoordelijk wordt voor het volgende project of leiding mag geven over een groot evenement? Als je nu écht de kans pakt om te laten zien wat je kunt?

jij jezelf gewoon vol zelfvertrouwen kunt presenteren? Als je ongedwongen jezelf kunt laten zien; de persoon die je ook bent bij je beste vrienden, vol zekerheid en niet bang voor afwijzing. Hoe zou het voor je zijn als je altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien?


jij je zo zelfverzekerd en volwassen voelt als je bent? Als je je mond opentrekt en gaat staan voor wat je waard bent op het moment dat jij weer over het hoofd wordt gezien, en vol overtuiging kan uitleggen waarom jíj de persoon bent die dit project tot een goed einde kan brengen?

je jezelf beter kunt profileren? Dat jij daardoor als de serieuze kandidaat voor die senior positie wordt gezien, en niet je mannelijke collega die meer opvalt?

211114 Foto Esther

Dat is mogelijk als we aan de slag gaan met mijn S.U.C.C.E.S.S. Programma.

 

In dit programma begeleid ik je drie maanden: ik ben je sparringpartner, je grootste supporter, maar ook die strenge coach die je waar nodig die schop onder je kont zal geven en uit je comfort zone zal trekken. Én ik zie je in al je grootsheid, waar jij dat zelf nog niet voelt.

 

Na een kick-off sessie van een halve dag hebben wij tweewekelijks een online sessie van een uur. Tussentijds krijg je diverse opdrachten die je helpen om de nodige extra stappen te zetten.
Tijdens deze drie maanden kun je ook tussendoor bij me terecht met je vragen.

“IF YOU DO WHAT YOU ALWAYS DID,
YOU WILL GET WHAT YOU ALWAYS GOT”

ESTHER HUIJSMANS-135 bijgesneden

Na afloop van dit traject:

benoem je je sterke kanten bij de mensen die dat horen moeten om te zorgen dat je die verantwoordelijke klussen of die strategische verantwoordelijkheid krijgt. Je voelt niet alleen je eigen capaciteiten, je hebt ook het lef om er aandacht voor te vragen. En dat werkt.

weet je wat je waard bent en voel je dit zelf ook zo. Je stapt zonder problemen op grote namen of nieuwe mensen af en je presenteert jezelf vol zelfvertrouwen.


durf jij je mond open te trekken. Je bent volwassen genoeg om je kwaliteiten te benoemen en je leidinggevenden te vertellen waarom jij de aangewezen persoon bent voor die mooie klus.

kun jij jezelf met meer gemak en minder moeite profileren en positioneren. Je gaat echt staan voor die klus, voor jouw capaciteiten – en daar mogen die mannen nou weleens voor opzij! Je zult zien: die mooie klussen komen dan ook echt jouw kant op.

De investering is op dit moment € 2750,- incl BTW.
Je kunt ook in termijnen betalen; in dat geval betaal je twee termijnen van € 1500,- incl. BTW.

Praktische informatie

We starten alleen als we een match blijken te zijn en ik je echt kan helpen met jouw vraag. Daarvoor plannen we eerst een match sessie in om te bepalen of we samen aan de slag gaan.

Het programma start met een kick-off sessie van een halve dag.

Elke twee weken hebben wij een Zoom-gesprek (in totaal zes sessies).

Tussentijds ontvang je opdrachten die je helpen om de nodige stappen te zetten.

Je kunt mij altijd mailen met je vragen.

Testimonials

Veelgestelde vragen

Voor wie is het S.U.C.C.E.S.S. Programma?

Het programma is voor vrouwen die een volgende stap in hun carrière willen maken. Twijfel je of het iets voor jou is? Stuur dan even een mail naar info@kickes.nl of plan een match sessie in om te bepalen of dit voor jou een geschikt programma is.

Wat kost het S.U.C.C.E.S.S. Programma?

De investering is op dit moment € 2750,- incl. BTW.
Je kunt ook in termijnen betalen; in dat geval betaal je twee termijnen van € 1500,- incl. BTW.

Hoe lang duurt het S.U.C.C.E.S.S. Programma?

In principe duurt het programma 3 maanden. De tweewekelijkse afspraken worden in gezamenlijk overleg vastgelegd, dus in geval van tussentijdse vakantie kan hier rekening mee worden gehouden.

Ik werk niet in de sport- of eventbranche, maar ben wel geïnteresseerd.

Dit programma is zeer waardevol voor iedereen die een volgende stap in haar carrière wil maken. In het programma zal ik wel voorbeelden uit mijn eigen ervaringen in de sport- en eventbranche gebruiken.
Twijfel je of het iets voor jou is? Stuur dan even een mail naar info@kickes.nl of plan een match sessie in om te bepalen of dit voor jou een geschikt programma is.

Ik ben een man, is dit programma ook geschikt voor mij?

Ben je een man en herken je je in bovenstaande? Dan zou dit programma zeker geschikt voor je kunnen zijn.
Stuur even een mail naar info@kickes.nl of plan een match sessie in, dan kunnen we gezamenlijk bepalen of dit voor jou een geschikt programma is.

Ik vind het nog spannend om zo'n investering te doen.

Dat begrijp ik. Maar kijk eens naar de andere kant; wat heeft het je tot nu toe gekost en kost het je om NIET in actie te komen. Wat kost het je aan frustratie, een lager loon, minder werkplezier omdat jij niet uit jezelf haalt wat erin zit?

Heb je nog een andere vraag?

Mail dan even naar info@kickes.nl