S.U.C.C.E.S.S. Programma

WERK JIJ IN DE SPORT EN BEN JIJ KLAAR OM DIE BASISPLEK NU ÉCHT TE CLAIMEN? 

Je bent in de sportwereld gaan werken omdat het je grote passie is. Je weet dat je een mooie bijdrage kunt leveren aan de sportwereld en dat is wat je inmiddels ook al een paar jaar met liefde doet.

Toch merk je dat je vastloopt; je werkt hard en hebt veel ambitie, maar komt niet verder; jouw inzet wordt niet voldoende gezien en je merkt dat het werk of de omgang met collega’s je steeds meer energie kost.

Laat mij je helpen!

Herken je dit?

Nu je al een tijdje werkt in deze wereld die draait om het mogelijk maken van sport en sportevenementen, weet je heel zeker: jij kunt meer dan het uitvoerende werk dat je tot nu toe gedaan hebt. Je bent toe aan strategisch meedenken, of meer inhoudelijke taken. Je wilt leiding geven of echt zelf verantwoordelijk zijn voor een evenement of een groot project. Maar je lijkt de enige te zijn die dat ziet. In elk geval krijg je die klussen niet.

Het lijkt zo mooi, je mag rondlopen tussen al die grote namen. Mensen waar je altijd tegenop hebt gekeken, die misschien zelfs jeugd-idolen van je waren.
Alleen op het moment dat jij een goede indruk wilt maken, klap je helemaal dicht. Je denkt: “zij zitten toch niet op mij te wachten, wat heb ik nou voor interessants te delen?”, je verkrampt zelfs, je voelt je dat onzekere meisje en ze zien je over het hoofd.


Je hebt al aan een aantal hele mooie projecten mogen meewerken en daar een significante bijdrage aan geleverd. Je hebt alleen nooit de eindverantwoordelijkheid gekregen, al zou je die prima aankunnen.
Als er dan weer een mooie klus voorbij komt en die weer aan een concullega wordt toegewezen en aan jouw neus voorbij gaat, dan durf je je mond toch niet open te trekken of met de vuist op tafel te slaan.

Je weet dat je meer kunt dan je tot nu toe hebt mogen laten zien. Je werkt keihard, maar op de een of andere manier heeft je manager meer oog voor die mannelijke collega van je die veel minder lijkt uit te voeren. Als jij nog achter je bureau zit te werken, staan zij al te borrelen; jij bent toch veel beter in je werk, waarom krijgt hij dan elke keer de mooie projecten toegewezen?

Hoe zou het voor je zijn als: 

je wel wordt benaderd voor die managementtaak, als je strategisch verantwoordelijk wordt voor het volgende project of leiding mag geven over een groot evenement? Als je nu écht de kans pakt om te laten zien wat je kunt?

jij jezelf gewoon vol zelfvertrouwen kunt presenteren? Als je ongedwongen jezelf kunt laten zien; de persoon die je ook bent bij je beste vrienden, vol zekerheid en niet bang voor afwijzing. Hoe zou het voor je zijn als je altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien?


jij je zo zelfverzekerd en volwassen voelt als je bent? Als je je mond opentrekt en gaat staan voor wat je waard bent op het moment dat jij weer over het hoofd wordt gezien, en vol overtuiging kan uitleggen waarom jíj de persoon bent die dit project tot een goed einde kan brengen?

je jezelf beter kunt profileren? Dat jij daardoor als de serieuze kandidaat voor die senior positie wordt gezien, en niet je mannelijke collega die meer opvalt?

211114 Foto Esther

Dat is mogelijk als we aan de slag gaan met mijn S.U.C.C.E.S.S. Programma.

 

In dit programma begeleid ik je drie maanden: ik ben je sparringpartner, je grootste supporter, maar ook die strenge coach die je waar nodig die schop onder je kont zal geven en uit je comfort zone zal trekken.

 

Na een kick-off sessie van een halve dag hebben wij tweewekelijks een online sessie van een uur. Tussentijds krijg je diverse opdrachten die je helpen om de nodige extra stappen te zetten.
Tijdens deze drie maanden kun je ook tussendoor bij me terecht met je vragen.

“IF YOU DO WHAT YOU ALWAYS DID,
YOU WILL GET WHAT YOU ALWAYS GOT”

ESTHER HUIJSMANS-135 bijgesneden

Na afloop van dit traject:

benoem je je sterke kanten bij de mensen die dat horen moeten om te zorgen dat je die verantwoordelijke klussen of die strategische verantwoordelijkheid krijgt. Je voelt niet alleen je eigen capaciteiten, je hebt ook het lef om er aandacht voor te vragen. En dat werkt.

weet je wat je waard bent en voel je dit zelf ook zo. Je stapt zonder problemen op grote namen of nieuwe mensen af en je presenteert jezelf vol zelfvertrouwen.


durf jij je mond open te trekken. Je bent volwassen genoeg om je kwaliteiten te benoemen en je leidinggevenden te vertellen waarom jij de aangewezen persoon bent voor die mooie klus.

kun jij jezelf met meer gemak en minder moeite profileren en positioneren. Je gaat echt staan voor die klus, voor jouw capaciteiten – en daar mogen die mannen nou weleens voor opzij! Je zult zien: die mooie klussen komen dan ook echt jouw kant op.

De investering is op dit moment € 1450,- incl BTW.
Dit kan ook in twee termijnen van € 750,- betaald worden.

Als bonus ontvang je toegang tot de online training
Connecting with Confidence en de LinkedIn Masterclass.

Praktische informatie

We starten alleen als we een match blijken te zijn en ik je echt kan helpen met jouw vraag. Daarvoor plannen we eerst een match sessie in om te bepalen of we samen aan de slag gaan.

Het programma start met een kick-off sessie van een halve dag.

Elke twee weken hebben wij een Zoom-gesprek van een uur (in totaal zes sessies).

Tussentijds ontvang je opdrachten die je helpen om de nodige stappen te zetten.

Je kunt mij altijd mailen met je vragen.

Bonus: toegang tot de online training Connecting with Confidence en de LinkedIn Masterclass

Testimonials

  • Echt een aanrader! Het programma en daarmee ook Esther hebben mij heel veel gebracht! Soms heb je gewoon iemand nodig die met je meedenkt, je aanmoedigt en je een schop onder je kont geeft!
  • Voorafgaand aan het traject wilde ik meer handvatten bij het vinden van een nieuwe uitdaging; ik wil je bedanken voor je coaching die mij richting heeft gegeven maar mij vooral in actiemodus heeft gezet. Mede dankzij jou heb ik een nieuwe toffe job gevonden.
  • Regelmaat, focus en zelfvertrouwen waren zaken waarmee ik strugglede en waardoor ik besloot om in te stappen in het traject; Esther is een persoon die met een zeer warme persoonlijkheid je simpele en tegelijkertijd essentiële vragen stelt die je jezelf nog niet had gesteld. Je komt zo meer tot de kern van je eigen kwaliteiten maar ook verbeterpunten op een manier die haalbaar is. Werken met Esther is een grote aanrader!!
  • Voor ik startte met het traject was ik zoekende naar hoe ik mezelf beter kon verkopen bij het vinden van nieuwe, interessante projecten. Naast heel veel plezier te hebben gehad met Esther, heeft het me enorm geholpen mijn eigen valkuilen te zien en die aan te pakken. Daarnaast ben ik me veel bewuster geworden van mijn eigen krachten/kunnen die ik nu ook durf uit te spreken!