Projectmanagement

Met zo’n 20 jaar ervaring als projectmanager zijn zowel mijn ervaring als mijn aanbod vrij breed. Ik vind het nog steeds heerlijk om actief bezig te zijn met mijn werk, maar vind het ook geweldig mijn kennis en passie over te dragen.

 

Gelukkig heb ik nog steeds niet alles gezien. De wereld ontdekken, verfrissende projecten en mooie ideeën maken mij alleen maar enthousiaster. Dus heb je een project of plan dat afwijkt van onderstaande diensten? Neem dan contact op.

Project Management

Op zoek naar een projectmanager die service levert op Olympisch niveau? Ik verzorg alles tot in detail. Ik behoud het overzicht dankzij mijn helikopterview, maar ben ook in staat in te zoomen op de details.

Spreker

Graag geef ik een kijkje achter de schermen door het delen van mijn ervaringen bij de diverse topsportevenementen waaraan ik heb mee mogen werken.

Training/workshop

Met 15 jaar werkervaring binnen mijn vakgebied en mijn enorme enthousiasme en passie voor het vak vind ik het fantastisch om mijn kennis over te dragen.

Business Coaching

Als businesscoach ben ik graag je sparringpartner en help ik je je doelen helder te krijgen, prioriteiten te stellen en te focussen op de uitvoering van deze doelen.

Event Management

Behoefte aan een event manager om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen? Bij mij is je event in goede handen, ik ontzorg en zorg dat het event vlekkeloos verloopt.

Account/Sponsor Management

Hulp nodig bij het ontwikkelen van het sponsorbeleid of bij het activeren van sponsorships? Als Account- of Sponsormanager draag ik bij aan de commerciële en communicatiedoelstellingen van de organisatie.

(Interim) Operations Management

Tijdelijke ondersteuning nodig? Met mijn ervaring ben ik direct van toegevoegde waarde in het structureren en verbeteren van processen.

Consultancy & Advies

Advies nodig over het verwerven of organiseren van evenementen? Ik kan adviseren bij o.a. haalbaarheidsonderzoek, het opzetten van een projectplanning en het projectmanagement.