Over

Als oudste dochter stond ik al toen ik klein was midden in de nacht op om samen met mijn vader sportevenementen te kijken: voetbal, de Olympische Spelen, ik vond het fantastisch. Die liefde is nooit meer over gegaan, misschien wel alleen maar gegroeid. Als sportliefhebber, zowel passief als actief, wilde ik graag een sportopleiding doen, maar ik wilde ook naar de universiteit. Needless to say: dat ging niet samen.

 

Ik koos voor de universiteit en studeerde een jaar Econometrie. Al snel bleek dat alleen het abstracte van de cijfertjes niet bij mij paste, hoewel Excel nog steeds mijn favoriete computerprogramma is. Ik stapte over naar Bedrijfseconomie en daar heb ik nog elke dag plezier van.

 

Tijdens mijn studie werkte ik als vrijwilliger bij Euro 2000 en ik was verkocht. Dit wilde ik! Werken in de sport, evenementen organiseren & plannen. Inmiddels werk ik al zo’n twintig jaar in de sport & evenementenbranche en daar geniet ik enorm van. Ik ben dol op reizen en ondernemen, op het werken met zoveel verschillende mensen.

Proactief

Betrokken

Gedreven professional

NL/EN/ES/FR/DE

Helikopterview

Doelgericht