KICK-ES één jaar

KICK-ES één jaar

Al langer liep ik met het idee om de verhalen van allerlei inspirerende vrouwen in de sport vast te leggen in een boek. En dan niet de atleten zelf, maar juist de vrouwen die achter de schermen werken. De vrouwen die een rol hebben bij de sportbonden, die ervoor zorgen dat evenementen worden georganiseerd, dat atleten beter kunnen presteren, dat er sponsordeals worden gesloten en ga zo maar door. Deze hardwerkende, meestal weinig zichtbare vrouwen, die hun ‘vrouwtje’ staan in een sportwereld die anno 2019 helaas nog steeds grotendeels een mannenwereld is.

Zoals veel van dit soort ideeën, verdween dit idee ook ergens op de stapel. Tot ik, voornamelijk vanuit nieuwsgierigheid, ben begonnen met het interviewen van enkele van deze vrouwen.

Nieuwsgierig naar:
* hun drijfveren
* waarom zij succesvol zijn
* wat hun tips zijn voor andere vrouwen die in de sport (willen) werken
* hun onderscheidende eigenschappen.

Deze interviews waren zo mooi en inspirerend dat ik hier meer mee wilde doen, dat ik deze waardevolle informatie graag breder wil delen.
Vanuit die gedachte is KICK-ES ontstaan: een platform voor Kennis, Inspiratie, Connectie voor Kick-ass ladies in Events & Sports.

Alhoewel het me niet altijd snel genoeg gaat, besef ik ook dat het stap voor stap gaat en ben ik heel trots op wat er tot nu toe staat.

 

Priscilla, Debby, Leoni, Esther, Sonja, Margot, Yvon, Roelien, Carina, Lonneke, Jacqueline, Elles, Annemarie, Vera, Hester, Nicky, Karlien, Yvonne, Esther, Leonne, Larissa, Lucienne, Simone, Anneke, Hanneke, Kim, Maike, Dönüs, Anja en Nicole: hartelijk dank voor jullie openhartige bijdragen, de inspirerende gesprekken en de kijkjes achter de schermen! Hopelijk mag het veel vrouwen (en natuurlijk ook mannen) inspireren!

 

Geen reactie's

Geef een reactie